Skip to content
Egy igazán remek nap volt!

Egy remek hangulatú, izgalmas és mozgalmas napot köszönhetünk a Hondának!nyiltnap1

Június 13-án vasárnap a HONDA-Wilker a Safety-Hungary és a Kalaschnikow támogatásával zajlott a nyíltnap és a vezetéstechnikai verseny.

 

A Kalaschnikow versenyautói már szombaton délután megérkeztek a parkba. Igazi látványosság volt másnap a felmatricázott két autó, a csinos hosstess lányok és a hideg energia ital társaságában.

nyiltnap2nyiltnap3

 

A HONDA-Wilker tesztkaravánja is befutott nem sokkakl 10 óra után. A legnagyobb érdeklődést az új VFR-1200-as keltette. A Honda 750-es chopperjét is sokan vitték ki az országútra. A CB 1000R is igen nagy meglepetést okozott sokak számára. A nagy nyomaték és a tekintélyes ménes ellenére, egy jól kezelhető bringának bizonyult. Minden bizonnyal sok rajongója lesz.

nyiltnap4nyiltnap5

A nap legnagyobb sikere azonban a vezetéstechnikai verseny volt.  46 jelentkező vágott neki a három-négy próbakörnak, hogy aztán teljesítse a pályát időre, lehetőleg hiba nélkül. A pálya kialakításánál figyelembe vettük a VTR-250 fordulékonyságát és kezelhetőségét. Egy szóval sem állítom, hogy egyszerű volt teljesíteni. Sokan elvéreztek rajta és sajnos értékelhetetlen gyakorlatot mutattak be. Valóban csak a legügyesebbek tudtak hiba nélkül végigmenni rajta. Vitéz Zsolt a Honda-Wilker-től volt a leggyorsabb, (51,8mp) de Ő csak versenyen kívül indult.

A végeredmény az alábbiak szerint alakult:

I.   Horváth Miklós     53,3mp

II.  Szunyog Attila     53,4mp

III. Gruber Zsolt         54,5mp

A győzteseknek ezúton is gratulálunk! Egyúttal kérjük Óket, hogy a nyeremények átvételével kapcsolatban keressenek minket!

A napról készült fotókat a GALÉRIÁBAN találjátok. Készítettünk videokat is, de a vágásuk még tart. Szeretnénk egy komplett anyagot csinálni belőle, de addig is néhány rövid klippet már láthattok Pegaso jóvoltából. Köszönjük neki!

Klipp 1   Klipp2    Klipp3   Klipp4

Kaminking

 

 

BejelentkezésHonda-Wilker

VIP tagoknak 10% engedmény
Hirdetés

Útvonalbiztosítás

Hirdetés
Hirdetés

Motorosthang.hu

Hirdetés
Hirdetés

FastRide Magazin

Hirdetés

CSaM

Hirdetés

GSXR Szerviz

VIP tagoknak 5% engedmény
Hirdetés
Hirdetés