Skip to content
Siker volt a Jótékonysági nap

Nagy érdeklődés kísérte Június 27-én a Motoros Jótékonysági rendezvényt.jotekonysaginap

Összességében több mint kétszázan látogattak el vasárnap A Biker's Pub - Motoros és Rendezvény Parkba. Meggyőződésem, hogy  és színvonalas programok mellett, a segítőkészség, az együttérzés és az adományozás hozta el a látogatókat.Felemelő látvány és érzés volt a sok motor, autó és gyalogosan érkező ember. Az egészen pici babától az idősebb generációig mindenki képviseltette magát.

11-tól a motoros rendőrök bemutatóját láthatták a jelenlévők. Horváth Miklós a "telepakolt" rendőrségi Yamaha-nak bal kézzel húzta a gáztbalkezzel

és teljesítette az amúgy sem egyszerű pályát! A későbbiekben is aktív szereplője volt a napnak. Vezetéstechnikai tanácsai sokunknak nyújtottak segítséget. Köszönjük neki a részvételt és a látványos bemutatót.

Délben Konczer Zoli, alias ZOTYÓ Bohóc tartott egy kedves műsort a gyerekeknek. Én is ekkor tudtam meg, mi is az a "tapsrakéta". Nem csak a gyerekek, de a felnőttek is jól szórakoztak. Köszönjük Zoli. 

zotyo_bohoc
Konczer Zolit és szolgáltatásait ide kattintva érhetitek el.

A bohóc műsort követően, egy újabb látványosság emelkedett a magasba. A fizika törvényeit meghazudtoló mutatványokat láttunk a levegőben. Mihóky Zoltán modell helikoptere ejtette ámulatba nézőket. Olyan trükköket láthattunk, amit egy valódi helikopterrel nem lehet megcsinálni. A gép a feje tetején lebegett, szinte egyhelyben. A modell helikopter irányítása nem egyszerű feladat. Nagy odafigyelést és rengeteg gyakorlást igényel.
A benzinmotoros versenyautó modell is szaggatta az aszfaltot. A bólyák között szlalomozva hozott szégyent ránk, olyan sebességgel hasított végig a pályán. Nagy élmény volt.
Köszönjük a bemutatókat a Modell és Hobby kft-nek   www.modell.hu  valamint az Első Magyar Helikopter Modellező Sportegyesületnek  www.emh.hu

Ezek után egy egész rövid ízelítőt kaptunk a street-fighter bemutatóból, egy kis bemelegítés gyanánt.

Délután fél háromkor lépett színpadra a hazai stand-up comedy egyik csillaga, Rokker Zsoltti.
Szinte azonnal megtelt a sátor és a terasz környéke is. Közel egy órán keresztül fetrengtünk a röhögéstől.... Nincs mit hozzáfűznöm! A műsor végén Zsolti felajánlotta a legújabb dedikált CD-ét. Jelenlegi licit 10,000Ft A CD-re még csütörtökig lehet licitálni. Az ajánlatokat e-mailben várjuk, az CLOAKING címre. A tárgymezőbe ezt írjátok: Zsoltti CD és a felajánlott összeget

golrm_rokker_zsolttival
Köszönjük Zsoltinak a műsort és felajánlást! www.rokkerzsoltti.hu

Eljött a négy óra és Medve Gergő, alias "Biker Bear" valamint csinos kísérője mutatta meg országos negyedik helyet érő motorozási tudását. Sokszor a gumifüsttől nem sokat láttunk, de az elismerés hangjait lehetett hallani mindenfelől. Lélegzet elállító dolgokra képes ez a fiú és még fejlődik...... :) Köszönjük, hogy bebizonyítottad, hogy nem tudunk motorozni!

Ezek után Flóra és Dani akrobatikus rock-and-roll bemutatóját élvezhettük. Mit mondhatnék. Rájöttem, hogy táncolni sem tudok.

Fél hatkor csapott a húrok közé a HARDWARE zenekar, majd őket A Thengs Lengs koncertje követte.
Az este fénypontja a kilenkor kezdődő T-Buli zenekar műsora volt, ahol a sztárvendégek Kalapács Józsi és Kósa Zsolt voltak.Felelevenedtek a régi emlékek és szinte a műsor végéig állt a szőr a karomon... Akik nem várták meg, vagy el sem jöttek, nem tudják mit vesztettek!!!

Az egész nap tartó programokban szerepelt a gyermekek részére felállított ugrálóvár, valamint a HOLIDAY MASTER trambulinja és elektromos autói szórakoztatták a kicsiket.
Bálint László "Latya" airbrush munkáiban gyönyörködhettünk. Tőle kaptunk egy nagyvonalú felajánlást is. Több napi munkával készített egy remek munkát Kalapács Józsiról.
A festést maga Kalapács Józsi dedikálta és Latya árverésre bocsájtotta az 0,5x1m-es képet. A licit jelenleg 40,000Ft-on áll.

latya_jozsi_kep

Csütörtökig lehet még licitálni erre a műre is e-mailben. CLOAKING a tárgymezőbe ezt írjátok. Kalapács airbrush és az ajánlott összeget.
Köszönjük Latyának.  www.airbrush-latya.hu

A beígért tűzoltóautó a bürokrácia útvesztőiben valahol sajnos eltévedt.....

Szeretnénk mégegyszer köszönetet mondani azoknak is, akik elhozták pályagépeiket, chopperjeiket és ezzel is emelték a rendezvény színvonalát.

Külön köszönetet mondunk a rendezvény és a további programok, valamint a túra média támogatójának a RISE FM-nek.
Köszönet illeti a motoroshang.hu szerkesztőit, akik szintén támogatják a gyűjtést és hirdetik a július 3-i túrát Vadnára.

Óriási köszönettel tartozunk természetesen Nektek, akik eljöttetek és részvételetekkel járultatok hozzá az adományokhoz. KÖSZÖNJÜK és reméljük jól éreztétek magatokat, továbbá bízunk benne, hogy visszatértek még hozzánk barátaitokkal, ismerőseitekkel.

Rengeteg fotó a galériában!

Ja! Még egy apróság... Csak gondoltam megemlítem, bár lehet, hogy bizonyos körökben nem leszek túl népszerű. Kora délután elhúzott előttünk egy Lamborghini, nem túl lassan. Néhány perc múlva ismét megjelent és elegánsan beállt a parkolóba. Kiszált belőle a jobb egyből egy csinos fekete hölgy és a sofőrülésből egy "úriember". Látványosan nyitvahagyva a felemelt ajtót és hatalmas magabiztossággal fogadta, hogy mindenki csorgatja a nyálát.
Ekkor Gábor barátom odament hozzá és ahogy mindekivel tette aznap, mondta, hogy ez egy jótékonysági rendezvény az árvízkárosultak megsegítésére és a belépő ára, minimum 1,000Ft fejenként.
Emberünk tekintetére kiült a döbbenet, majd közölte: -Bocs de most tankoltam és nincs nálam pénz.... Különben is csak körülnézünk.
Nem néztek körül. Beültek az álomgépbe és kitolattak. Mondanom sem kell, nem jöttek vissza. Latya, az airbrush-os fiú ekkor közölte. -Tudjátok mit? Én kifizetem helyette, ha már itt volt.
No comment......

 

BejelentkezésHonda-Wilker

VIP tagoknak 10% engedmény
Hirdetés

Útvonalbiztosítás

Hirdetés
Hirdetés

Motorosthang.hu

Hirdetés
Hirdetés

FastRide Magazin

Hirdetés

CSaM

Hirdetés

GSXR Szerviz

VIP tagoknak 5% engedmény
Hirdetés
Hirdetés