Skip to content
Motoros Felvonulás
Augusztus 7-én késő délután motoros felvonulást szervezünk!motamot_kicsi
Mi is csatlakozunk a MOTaMOT (Motorosok a Motorosokért Alapítvány) támogatóihoz. Ennek keretében, Augusztus 7-én szombaton késő délutánra egy Rákosmente - Pécel Motoros Felvonulást szervezünk!
Szó sincs túráról, mindössze egy látványos, minél több motorból álló igazi nagy durranásról. Délután öttöl van gyülekező a Biker's Pub - Motoros és Rendezvény Parkban. Este hatkor rendőri biztosítással egy meghatározott útvonalon körbemotorozzuk Pécelt és a XVII. kerületet, majd visszatérünk a parkba. Az estét a Columbia és az ALKONYZÓNA koncertje teszi majd teljessé.
A belépés és a felvonuláson való részvétel természetesen ingyenes! Hogyan leszünk, lesztek ezzel támogatói Ti is a MOTaMOT-nak? Az esti felvonulás előtt és után, valamint a koncertek alatt egészen zárásig, adománygyűjtő ládákat helyezünk ki. Senki számára nem kötelező hozzájárulni, de aki úgy gondolja, hogy egyetért a MOTaMOT céljaival és lehetősége engedi, a pénztárcájához mérten kérjük támogassa az alapítványt. Részletek az alapítványról: www.motamot.hu

Ha másért nem, hát egy szép gesztusért is érdemes eljönni! Gyertek minél többen, hogy "üssön" a felvonulás és legyen egy igazán jó buli! Ha mindehez hozzádobjuk azt, hogy ezzel bajbajutott motorostársainkon, vagy családjaikon is segiteni tudunk, azt gondolom megéri eljönni! Az árvíz idején már bizonyítottunk! Megmutattuk, hogy van közöttünk összefogás ha kell és nemes a cél!
Várunk mindenkit szeretettel és ne felejtsetek el szólni az ismerősöknek is!
 

BejelentkezésHonda-Wilker

VIP tagoknak 10% engedmény
Hirdetés

Útvonalbiztosítás

Hirdetés
Hirdetés

Motorosthang.hu

Hirdetés
Hirdetés

FastRide Magazin

Hirdetés

CSaM

Hirdetés

GSXR Szerviz

VIP tagoknak 5% engedmény
Hirdetés
Hirdetés