Skip to content
Szezonvégi Motoros Felvonulás  E-mail

Nem is volt igazi nyár és gyorsan jött az esős idő is...felvonulas

Az idei szezon borzalmas időjárása nem igazán kedvezett nekünk... Június közepéig szinte semmi, aztán meg vagy összejött egy jó hétvége vagy nem. Tervezni sem igazán lehetett, úgyhogy lutri volt az egész! Én azért bízom benne, hogy lesz még igazi motoros idő ebben az évben, de arra gondoltunk, hogy szeptember 11-én szombaton késő délután gurulunk egy "közöset"
Találkozzunk délután a Biker's Pub-ban és olyan öt óra magasságában iduljunk meg egy közös gurulásra, felvonulásra.
kiraly_miklos_emlekere
Én a XVI. kerületben, a Kerepesi úton lévő 1926. június 4-én motorbalesetben elhunyt 21 éves Király Miklós emlékére állított emlékmű meglátogatására gondoltam. Szép gesztus is egyben és legalább lesz néhány friss virág is a szobornál.
A felvonulásra megpróbálok ismét rendőri biztosítást intézni, remélem most is sikerül. Ne hozzatok szégyent őszülő fejemre és gyertek el minél többen!
xx
Arról nem is beszélve, hogy utána a Biker's Pub-ban születésnapi buli lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk. Sokan ismeritek kedvesemet, Kitty-t, aki kerekszámú évfordulót ünnepel! Ezúton is sok boldogságot neki. Egy szónak is száz a vége, este bulizunk még egy jót és vasárnap (ha nem szakad az eső) kéne még egy hosszabbat gurulni!
xx
Ja! Nem elfelejteni! Szeptember 18-án Erotic-Show!
 

BejelentkezésHonda-Wilker

VIP tagoknak 10% engedmény
Hirdetés

Útvonalbiztosítás

Hirdetés
Hirdetés

Motorosthang.hu

Hirdetés
Hirdetés

FastRide Magazin

Hirdetés

CSaM

Hirdetés

GSXR Szerviz

VIP tagoknak 5% engedmény
Hirdetés
Hirdetés