Skip to content
Motoros Mikulás felvonulás  E-mail
Mutassuk meg, hogy mi sem vagyunk papírkutyák! mikulas_felv
Szerintem van annyi vér a mi pucánkban is, mint a győri motoros srácokban. December 4-én szombaton 15,00-kor találkozzunk a Biker's-ban és mutassuk meg a motorosok "Mikulás arcát"  Gyere bármilyen motorral! Legyen az robogó, chopper, superbike, túramotor, vagy enduro! A már ismert Pécel - Rákosmente útvonalon végigmotorozunk mikulás cuccban, (legalább egy mikulás sapka a sisakra) és az arra járókat, meg a nézelődőket ajándékozzuk meg egy szaloncukorral. Szerintünk jó dili lenne! A felvonulást csak akkor halasztjuk el, ha szakad valami csapadék, vagy az útviszonyok lehetetlenné, vagy balesetveszélyessé tennék!
Ne legyetek puha p...csök! Lássuk ki a legény/leány a gáton! A felvonulás után mindenki a ház vendége egy forró teára, vagy (aki teheti) forraltborra!
A felvonulás utáni bulira, este nyolctól kerül sor, ahová mindenkit szeretettel várunk. NEM CSAK A MOTOROSOKAT!!!! Egy kicsit keményebben, igazi rock zenével kezdjük, aztán persze folytatódik a "Biker's buli" a már megszokott zenei kívánság műsorral és persze karaoke-val!
A belépés most is díjtalan!
 

BejelentkezésHonda-Wilker

VIP tagoknak 10% engedmény
Hirdetés

Útvonalbiztosítás

Hirdetés
Hirdetés

Motorosthang.hu

Hirdetés
Hirdetés

FastRide Magazin

Hirdetés

CSaM

Hirdetés

GSXR Szerviz

VIP tagoknak 5% engedmény
Hirdetés
Hirdetés