Skip to content
Biker's Túra 2011. Ápr. 16.  E-mail
Szezonnyitó Biker's Túra - 2011. Április 16-án.tura1
Remek időjárási körülményeket rendeltünk az illetékesektől április 16-ára! Ránk is fér, mert a tavalyi szezon, hát hogy is mondjam...... Inkább sehogy! Szóval garantáltan tökéletes motorozós időben tartjuk az idei év szezonnyitó össznépi gurulását. Nem tervezzük túl hosszúra, mindössze 283km, de változatos és izgalmas kis krándulás lesz.
*
Találkozás reggel 8,00 - 8,30 között a Biker's Pubnál, hogy legyen időd reggelizni! :) Hogy mi lesz a kaja? Nos mi csak "Reggeli Hidegindítónak" hívjuk. Friss kenyér, tepertő, szalonna, kolbász, paprika, paradicsom, hagyma és hasonlók...
Reggeli 9-30-ig, mert pontosan 10,00-kor indulunk!!!
*
Az útvonal:
M0 - 2/a - Vácig - 2-es főút Rétságig. Nos! Mivel ismerjük motoros társainkat, úgy gondoljuk, nem mindenki fogja betartani a sebességhatárokat Rétságig.... Ezért úgy döntöttünk, hogy az indulást követően, aki úgy gondolja, hogy sietne egy kicsit, hát menjen! Találkozási pont Rétság előtt közvetlenül, az út jobb oldalán lévő OMW benzinkútnál. Itt megvárhatnak minket, de innen már együtt megyünk tovább.
Rétságtól a 22-es főúton Érsekvadkerten át Balassagyarmatig és onnan tovább Szécsénybe.
Szécsényben dobunk egy jobbost Pásztó, Nagylóc irányába, hogy elérjük Alsótoldot, a BABLEVES CSÁRDÁT ahol ebédelünk. A kaja egy igen ütős bableves lesz. (Vajon miért pont az...?)
Ebéd után ismét lóra kapunk és irány a Mátra! A csárdától  tovább indulunk Pásztóra, ahol egy laza tankolást követően ismét hajítunk egy jobbost Galyatető felé. Nos az út gyönyörű helyeken halad és igazán élvezetes, kanyarokkal teli élményt nyújt, DE!!!! Mikor bejártuk az útvonalat március végén, sajnos tapasztalnunk kellett a kemény tél hatásait. Bizony megviselte a fagy és komoly kátyúk keletkeztek.... Nem katasztrófa, jómagam egy 1000 RR-el mentem végig rajta, de bizony figyelni kell a lukakra! EZÚTON IS KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY EZEN A SZAKASZON NE ELŐZZÖN, TARTSA AZ ELŐTTE HALADÓ ÉS A FELVEZETŐ SEBESSÉGÉT, NAGYON ÜGYELVE A MOTOROS TÁRSAIRA ÉS A  BALESET MENTES KÖZLEKEDÉSRE! Elérve a 24-es főutat, Gyöngyös felé fordulunk, aztán megállunk Mátraházán egy kicsit pihenni. Aki akar ehet egy lángost, vagy egy palacsintát, esetleg ihat még egy kávét, vagy üdítőt.
Gyöngyöst elérve a 3-as főúton indulunk vissza Gödöllő irányába. Gödöllőn egy laza balos után, Isaszegen keresztül érünk vissza Pécelre és a Biker's Pub - Motoros és Rendezvény Parkba. Ha valakinek még lesz kedve, akkor ezen a szakaszon (Gyöngyöstől) megelőzheti a többséget és várjon meg bennünket a parkban.
Itt a térkép, de indulás előtt minden résztvevő megkapja nyomtatásban is.
*
Érkezéskor várni fog bennünket a vacsora, ami egy könnyű, diétás Pincepörkölt lesz! :) Vacsora után a ZZ-TAP Tribute Band koncertje és zenéje szórakoztatja a motorozásban és zabálásban megfáradt társaságot. :) A ZZ Tap Tribute weboldala itt!
*
A részvételi díj 3,500ft/fő. Tartalmazza a Reggeli Hidegindítót, a levest a BABLEVES CSÁRDÁBAN, a vacsorára bográcsban készülő Pincepörköltöt és a belépőt az esti koncertre.
*
Jelentkezni lehet: személyesen a Biker's Pubban nyitvatartási időben, telefonon a 06-30/9593204 számon. (Ha nem veszem fel, azt jelenti: motoron vagyok. Dobj egy sms-t névvel és a TURA 2011 szöveggel), vagy e-mailban CLOAKING
Jelentkezési határidő: 2011. április 14!
*
SOK SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!
 

BejelentkezésHonda-Wilker

VIP tagoknak 10% engedmény
Hirdetés

Útvonalbiztosítás

Hirdetés
Hirdetés

Motorosthang.hu

Hirdetés
Hirdetés

FastRide Magazin

Hirdetés

CSaM

Hirdetés

GSXR Szerviz

VIP tagoknak 5% engedmény
Hirdetés
Hirdetés